tag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.comments2022-10-27T12:14:10.862+02:00W mojej kuchniBeatahttp://www.blogger.com/profile/16062005410504148047noreply@blogger.comBlogger61125tag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-88891581232244154442021-07-15T19:32:21.193+02:002021-07-15T19:32:21.193+02:00zrobilam wg Twoje przepisu i wyszedl super, Mniami...zrobilam wg Twoje przepisu i wyszedl super, Mniami !!!!Defiancehttps://www.blogger.com/profile/12108554947032603405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-10779773937998267372015-11-14T15:59:39.279+01:002015-11-14T15:59:39.279+01:00Uwielbiam wszelkie rodzaje barszczu i sądzę że ten...Uwielbiam wszelkie rodzaje barszczu i sądzę że ten przepis jest także bardzo dobry. Aby był smaczny bardzo ważne jest aby nie było przewodnione tylko intensywny smak. Także tego typu zupa jest zdrowa więc warto ją przyrządzać. Sama robię według takiej receptury <a href="http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-barszcz-czerwony/" rel="nofollow">http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-barszcz-czerwony/</a> tylko że dodatki jak najbardziej można modyfikować w zależności od upodobań. Dziękuję za wpis i go także postaram się wypróbować.Monihhttps://www.blogger.com/profile/02731775759007398721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-91193635245374552342014-12-03T17:17:52.407+01:002014-12-03T17:17:52.407+01:00Witaj Beatko, kiedy należy zacząć lukrować piernic...Witaj Beatko, kiedy należy zacząć lukrować pierniczki. Dzisiaj upiekłam sporą porcję i boję się że lukier do Świat straci na atrakcyjności. Poradz proszę.<br /> <br /> WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02891877066002263405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-70889378718751545982014-01-09T22:55:05.810+01:002014-01-09T22:55:05.810+01:00Bardzo apetycznie wygląda ten kawałek :)Bardzo apetycznie wygląda ten kawałek :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-49577255828755028792014-01-09T22:21:19.721+01:002014-01-09T22:21:19.721+01:00Dziękuję za uwagę. Już poprawiłam przepis :)Dziękuję za uwagę. Już poprawiłam przepis :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-23916433912432179302013-12-26T19:25:14.088+01:002013-12-26T19:25:14.088+01:00A ile dodajemy kakao jeśli to jest biszkopt czekol...A ile dodajemy kakao jeśli to jest biszkopt czekoladowy? ;)Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/17528891986594460390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-23168212294134589542013-12-15T15:04:22.955+01:002013-12-15T15:04:22.955+01:00Dziękuje za przepis. Przydał się :)Dziękuje za przepis. Przydał się :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03365071912917800922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-66498036720439675732013-10-21T21:11:26.132+02:002013-10-21T21:11:26.132+02:00Przepraszam że tak długo nie odpisywałam. Przyzna ...Przepraszam że tak długo nie odpisywałam. Przyzna szczerze, że nie mam pojęcia, ale, jeśli ciągle je masz, możesz zrobić 1-2 słoiczki i spróbować po kilku dniach. Jeśli będa dobre to działaj :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-1024925083041847032013-10-04T18:11:25.434+02:002013-10-04T18:11:25.434+02:00wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążył...wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążyły dojrzeć.I niestety wczoraj trochę przemarzły.Czy takie też nadają się na sałatkięAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04585124572387914294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-33455585909308568192013-10-04T18:11:07.674+02:002013-10-04T18:11:07.674+02:00wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążył...wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążyły dojrzeć.I niestety wczoraj trochę przemarzły.Czy takie też nadają się na sałatkięAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04585124572387914294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-19643732792507053592013-10-04T18:10:48.675+02:002013-10-04T18:10:48.675+02:00wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążył...wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążyły dojrzeć.I niestety wczoraj trochę przemarzły.Czy takie też nadają się na sałatkięAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04585124572387914294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-25879147117145851502013-10-04T18:08:53.785+02:002013-10-04T18:08:53.785+02:00wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążył...wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążyły dojrzeć.I niestety wczoraj trochę przemarzły.Czy takie też nadają się na sałatkięAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04585124572387914294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-78275623042024427802013-10-04T18:07:04.207+02:002013-10-04T18:07:04.207+02:00wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążył...wyrosły mi samosiewki pomidorów dlatego nie zdążyły dojrzeć.I niestety wczoraj trochę przemarzły.Czy takie też nadają się na sałatkięAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04585124572387914294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-83095340818368555912013-08-21T22:16:34.577+02:002013-08-21T22:16:34.577+02:00Dziękuję!
Ja kiedyś kupiłam taką z misą do mrożeni...Dziękuję!<br />Ja kiedyś kupiłam taką z misą do mrożenia - miała wadę (nie wiem, czy to model, czy ja coś źle robiłam), że po 15 minutach mieszania robiła sobie 30-40 minut przerwy... wiadomo z jakim, dla lodów, skutkiem :(<br /><br />Pozdrawiam,<br />http://ewakuchennie.blogspot.comEwa Kuchenniehttps://www.blogger.com/profile/17573648818179643952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-16758473890081111072013-08-21T13:09:04.951+02:002013-08-21T13:09:04.951+02:00Witaj. Maszynke do lodów nabyłam niedawno i mam co...Witaj. Maszynke do lodów nabyłam niedawno i mam coś takiegohttp://www.outletrtvagd.pl/product-pol-2512-Maszyna-do-lodow-i-sorbetow-PHILIPS-HR2304-70.html. Specem w tej kwestii nie jestem, ale jej niewątpliwą zaletą jest fakt, że nie trzeba mrozić całej misy, a jedynie dysk, który zajmuje zdecydowanie mniej miejsca w zamrażarce. Dołączone jest do niej sporo przepisów. Moc mrożąca wydaje mi się wystarczająca. Ja najpierw dobrze chłodziłam masę i w ten sposób po około 30 minutach mieszania w maszynce mieliśmy pyszny deser :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-29136504134013658812013-08-18T19:35:34.219+02:002013-08-18T19:35:34.219+02:00Jaką masz maszynkę do lodów, jeśli to nie tajemnic...Jaką masz maszynkę do lodów, jeśli to nie tajemnica?<br />Za parę m-cy, po przeprowadzce będę chciała kupić i szukam jakiejś polecanej.<br /><br />Pozdrawiam, zapraszam do mnie,<br />http://ewakuchennie.blogspot.comEwa Kuchenniehttps://www.blogger.com/profile/17573648818179643952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-7162332056390704772013-08-17T22:08:21.119+02:002013-08-17T22:08:21.119+02:00Nie robiłam nigdy z koktajlowych, tak naprawdę to ...Nie robiłam nigdy z koktajlowych, tak naprawdę to dopiero pierwszy raz posadziłam jeden krzaczek tych uroczych maleństw. Myślę jednak, że spokojnie możesz zrobić z nich sałatkę, krojąc je również w plasterki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-12576401110579409582013-08-15T00:08:25.695+02:002013-08-15T00:08:25.695+02:00Urosło mi setki małych pomidorów koktajlowych, czy...Urosło mi setki małych pomidorów koktajlowych, czy tez mozna ich wykozystać do sałatki, i czy kroić je, czy może wkładać do słoika wcałości darhttps://www.blogger.com/profile/03155401380684318496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-66903461575967008862013-03-18T23:08:37.252+01:002013-03-18T23:08:37.252+01:00zgadzam się z poprzedniczką, na pewno też nieźle s...zgadzam się z poprzedniczką, na pewno też nieźle smakują =)<br /><br />zapraszam do siebie<br />http://muffino.blog.pl/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-60578710969017503722013-03-05T15:38:33.852+01:002013-03-05T15:38:33.852+01:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-48707335264853238252013-02-26T17:06:45.479+01:002013-02-26T17:06:45.479+01:00Na pewno będą wyśmienite. Życzę smacznego i pozdra...Na pewno będą wyśmienite. Życzę smacznego i pozdrawiam. BeataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-43416329500752559382013-02-26T16:09:09.408+01:002013-02-26T16:09:09.408+01:00Dorotko własnie ciasto rośnie zobaczymy co będzie ...Dorotko własnie ciasto rośnie zobaczymy co będzie dalej mam nadzieje ze będą przepyszne:):)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01117367439267250133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-26148528234364340652013-02-25T12:40:23.272+01:002013-02-25T12:40:23.272+01:00Wow bułeczki boskie dzisiaj robię:):)Wow bułeczki boskie dzisiaj robię:):)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01117367439267250133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-83175801708551384172013-02-11T18:09:05.622+01:002013-02-11T18:09:05.622+01:00Cudny tort, ale masz talent!Cudny tort, ale masz talent!Kasia_Sarhttp://www.kuchniana5.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6873106890130000585.post-26908708858744392852013-02-01T12:26:31.998+01:002013-02-01T12:26:31.998+01:00190 stopni to za wysoka temperatura do smażenia pą...190 stopni to za wysoka temperatura do smażenia pączków. Najlepsza temperatura to około 170 stopni. Co prawda olej rzepakowy znosi dobrze wysokie temperatury i nie przypala się, ale za to w zbyt wysokiej temperaturze pączki mogą za szybko brązowieć na zewnątrz, pozostawiając środek surowy.tartinkahttps://www.blogger.com/profile/14047974298312134983noreply@blogger.com